“La necessària representació processal de l'herència jacent a Efectes registrals”: Article de Maria de Montserrat Romaguera Edo a la Revista Món Jurídic

Artículo de Montserrat Romaguera en Món Jurídic

Publicació de l'article “La necessària representació processal de l'herència jacent a Efectes registrals” de Maria de Montserrat Romaguera Edo a la Revista “Món Jurídic” de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

En el número 328 de la Revista “Món Jurídic”, s'ha publicat l'article “La necessària representació processal de l'herència jacent a efectes registrals” del què la Maria de Montserrat Romaguera Edo és autora. En aquest article s'exposa i analitza la problemàtica de les inscripcions registrals en els procediments judicials seguits contra les herències jacents o els ignorats hereus.

La Montserrat és responsable del Departament de Dret de Successions de Bressers Law i membre de l'Associació d'Especialistes en Dret de Successions (ACEDS).

Pots trobar l'article en PDF i el número 328 de la Revista “Món Jurídic”, clicant als següents enllaços:

PDF

https://www.icab.cat/files/242-502182-DOCUMENTO/328b.pdf

Si necessites ajuda en algun cas relacionat amb Dret de Successions... no dubtis en contactar amb nosaltres. Posa't en mans expertes i tracta amb un equip proper que farà el possible per aconseguir el que necessites.

Contacta amb l'equip d'advocats especialistes en herències i successions.

Demanar cita
Pots trucar-nos a l’ +34 93 481 36 36 o deixar-nos el teu nom i telèfon perquè ens posem en contacte amb tu.

Per què hauries d’escollir-nos?
Atenció personalitzada
Experts en herències
Àmplia experiència
Ràpida resposta
On trobar-nos?
C/ Gran de Gracia 1, 2º 3ª 08012 Barcelona, Cataluña +34 93 481 36 36 info@abogadosherencias.cat